Om Blynov

Keld Blynov, el-installatør, stifter og direktør i Blynov & Co. A/S, er uddannet som elektriker i Tåstrup og læste derefter til el-installatør og har siden 1984 drevet selvstændig virksomhed, inden for en branche i rivende udvikling, med den tilhørende spændende brancheglidning, der gør firmaet klar til fremtidens udfordringer – og gedigne løsninger.

I 1994 blev Blynov & Co A/S oprettet, og har nu eksisteret i 20 år. Firmaet er i dag en total el-installations virksomhed og helt på forkant med den teknologiske udvikling, samt med en professionel holdning til det praktiske håndværk. Der udføres i dag alle former for installationsarbejder for den private – men især for den erhvervsmæssige sektor, ligesom vi også står for udførelsen af samlede løsninger i hovedentreprise.

Blynov og co. er medlem af installatørernes organisation Tekniq og dermed omfattet af

Ankenævnet for tekniske installationer
Skanderborgvej 238
8260 Viby J.
www.el-vvs-anke.dk

Det er vores ønske at udføre et professionelt arbejde på grundlag af mangeårig erfaring. Ved at de ansatte hele tiden er blevet ført ajour med de nyeste teknologier, gennem den nødvendige efteruddannelse, er det bevist at firmaet har fulgt sin målsætning. Blynov & Co. fremstår i dag i kundernes bevidsthed som en troværdig sparringspartner, der kan levere samlede løsninger, hvor der lægges stor vægt på kvalitet, service og overholdelse af aftaler – noget der har givet kunder og forretningsforbindelser stor sikkerhed og tryghed i samarbejdet. ”Det skal være et godt og sikkert sted at arbejde, hvor trivsel for medarbejdere prioriteres højt” siger Keld Blynov der også mener at fremtiden kræver at være ”100 % helt fremme i skoene med nye tiltag inden for den seneste teknologi”. Med andre ord: Det er ikke nok at følge strømmen – man skal være lysvågen…

I fremtiden skabes der helt nye platforme for udvikling, samarbejde og uddelegering af både mindre og større bygningsprojekter. Blynov & Co. har i den forbindelse udarbejdet et helt unikt koncept for at påtage sig hele ansvaret for byggesagsprojekter og dermed spare både tid og udgifter – noget som Blynov & Co. har stor erfaring med og dokumentation for! Ved fagentrepriser udføres projektering, tavler, diagrammer samt installation i tæt samarbejde med kunden. Blynov & Co. udfører også Total- og Hovedentrepriser indenfor kontor- og boligindretning, i samarbejde med et solidt netværk af underleverandører som fx arkitekt, tømrer, maler, vvs m.fl. – hvor Blynov er tovholder. ”Vi sætter os gerne for bordenden, holder byggemøder og skriver referater” siger Keld Blynov.

Så velkommen til en WEB-site med praktiske informationer og eksempler.

Blynov & Co.

Vi Ser Frem Til At Høre Fra Dig!