Kontorbelysning

Der findes gode løsninger, i samarbejde med Blynov, på et energirigtigt belysningsanlæg med fx dagslysstyring, zonestyring og bevægelsesmelder.

Samtidig skabes en atmosfære, der giver livsglæde – samt stor effektivitet! Yderligere spares der op til 70 % på el-regningen med et moderne belysningsanlæg.

Den enkle løsning på belysning ….

I et åbent kontorlandskab, og/eller i store individuelle kontorer, må man tage hensyn til flere personers behov. Her findes både arbejdspladser, konferenceborde og kommunikationsudstyr i samme lokale, som belysningen må planlægges og dimensioneres efter. Det er vigtigt, at der er rigtigt lysindfald med velafblændede lysarmaturer, fordi flere personer med forskellige blikretninger arbejder i rummet samtidigt, og fordi der forekommer flere billedskærme i forskellige højder og vinkler.

Risikoen for blænding, og dermed følgende ubehag for medarbejderne, reduceres gennem en kombination af direkte – og indirekte belysning.

Det er her Blynov kommer ind i billedet…

Blynov har mange års erfaring i, hvor vigtigt et mål det er, ikke kun at skabe et godt lysmiljø, men også en behagelig og rar rumoplevelse. Vi definerer arbejdspladsernes størrelse, antal og placering, for at fremkomme med en så energieffektiv fælles løsning som muligt, samtidig med at vi sætter de individuelle behov højt.

Den arkitektoniske løsning sker i samarbejde med virksomheden/bygherren. Herefter monteres det hele udfra den bedst mulige æstestiske fremtoning og tekniske løsning.

Herefter er det bare at trykke på kontakten.

Lys fra Blynov skaber arbejdsglæde og dermed øget effektivitet!

Samtidig spares der på energien til glæde for miljøet og økonomien!